Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Τρόποι Αποστολής

Για την ΑΤΤΙΚΗ παραγγελίες άνω των 30€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. ( Αντικαταβολή 1,90€) Για παραγγελίες κάτω των 30€ και μέχρι 2 κιλά η χρέωση θα είναι 3,30€ και αντικαταβολή 1,90€.(Χρέωση κάθε επιπλέον κιλού 1.00€).

Η αποστολή στην ΑΤΤΙΚΗ γίνεται από εμάς τους ίδιους εντός 24 ωρών ή από την εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε. Όταν το Προϊόν είναι διαθέσιμο, σε περίπτωση που δεν είναι θα σας καλέσουμε Εμείς εντός 24 ωρών για να σας ενημερώσουμε για τυχόν καθυστερήσεις.

Οι παραγγελίες που γίνονται έως τις 11:00 πμ (για την Αττική) και υπάρχει διαθεσιμότητα θα παραδίδονται την ίδια μέρα εκτός αν εσείς επιθυμείται διαφορετική μέρα παράδοσης. Οι παραδόσεις συνήθως γίνονται 12:00 το πρωί εως 8:00 το βράδυ φροντίστε να είστε στο χώρο παραδόσεις αυτές τις ώρες.

Για αυθημερόν παραδόσεις ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ :
Μέγαρα, Μαρκόπουλο, Ελευσίνα, Ασπρόπυργος ,Φυλής , Μάνδρα Αττικής, Σαρωνίδα, Λαγονήσι, Κερατέα, Πόρτο Ράφτη, Σούνιο

Στις παραπάνω περιοχές για παραγγελίες άνω των 50,00€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν (αντικαταβολή 1,90€). Κάτω των 50€ και μέχρι 2 κιλά η χρέωση είναι 3,30 και αντικαταβολή 1,90€.(χρέωση κάθε επιπλέον κιλού 1,00).

Χερσαίοι Προορισμοί

Για Χερσαίους προορισμούς η αποστολή των προϊόντων μας άνω των 30€ και μέχρι 2 κιλά τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν κάτω των 30€ τα μεταφορικά θα είναι 3,50€ μέχρι 2 κιλά.(χρέωση κάθε επιπλέον κιλού 1.30€)

Για τα βαριά δέματα και ογκώδεις η χρέωση θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

Νησιωτικοί Προορισμοί

Για Νησιωτικούς προορισμούς για παραγγελίες άνω των 30€ και μέχρι 2 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν κάτω των 30€ η χρέωση των μεταφορικών είναι 3,50€ μέχρι 2 κιλά ( χρέωση επιπλέον κιλού 1,40€).

Για βαριά και ογκώδεις δέματα η χρέωση θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος