Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Αποστολές - Επιστροφές

Για Αθηνα - Πειραιά και Υπόλοιπο Aττικής

Για παραγγελίες άνω των 30€ μεταφορά και αντικαταβολή δωρεάν κατω των 30€ μεταφορά 5€ και αντικαταβολή 2€.

Για τις παραγγελίες που καταχωρούνται πριν τις 11:00 θα εκτελούνται την ίδια μερα κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με εκπρόσωπο μας.οι παραγγελίες εκτελούνται από τις 12:30 έως τις 7:30.για τηλεφωνικές θα πρέπει να καλείται 1 ημέρα πριν στο ωράριο που αναφέρουμε .

Αποστολές παραγγελιών δεν εκτελούνται Σάββατο,Κυριακές και όλες τος επίσημες αργίες .

Για τα νησιά και την υπόλοιπη Ελλάδα

Για την αποστολή της παραγγελίας σας θα πρέπει εσείς να μας υποδείξετε τον τρόπο (μεταφορική εταιρεία, ΚΤΕΛ, courier η άλλο τρόπο). Αν δεν μας υποδείξετε εσείς τον τρόπο αποστολής, η παραγγελία σας θα αποσταλεί με πρακτορείο. Αν η αποστολή θέλετε να γίνει με courier, θα πρέπει πρώτα να ενημερωθείτε από την εξυπηρέτηση πελατών, ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς αποστολή και κατόπιν εσείς θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το courier που επιθυμείτε για την παραλαβή της.

Εμείς αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε τα προϊόντα στην έδρα ή σε εκπρόσωπο του εξουσιοδοτημένου σας μεταφορέα, η υπογραφή του οποίου στο διπλότυπο παράδοσης παραλαβής, αποδεικνύει την παράδοση της παραγγελίας στον μεταφορέα.

Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων καθώς και ο χρόνος παράδοσης τους, αποτελεί θέμα διαπραγμάτευσης μεταξύ του πελάτη και του μεταφορέα και σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφοράς θα επιβαρύνει τον πελάτη.

Επιστροφές

Μπορείς να επιστρέψεις εύκολα προϊόντα που έχεις αγοράσει από το pet bites.gr εαν εντοπίσεις κάποιο πρόβλημα στο προϊόν.

Προϋποθέσεις Επιστροφής για το pet shop μας.

Πρόβλημα στο Προϊόν: Πραγματοποιούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους πριν από κάθε αποστολή παραγγελίας. Παρ’ όλα αυτά στην περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα αποδεχόμαστε την επιστροφή του προϊόντος αρκεί να γίνει εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Το προϊόν θα αποσταλεί πρωτίστως για έλεγχο προς διαπίστωση ότι η βλάβη δεν οφείλεται σε κακή χρήση, ώστε να αντικατασταθεί με νέο. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει πρωτίστως να μας ενημερώσετε στο 2294064197 και να οριστεί ο τρόπος επιστροφής καθώς και το είδος του προβλήματος. Κάθε επιστροφή θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύετε με απόδειξη προϊόντος.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος